Zoeken naar 3d

3d
3D-printer Maldegem.
De 3D printer is veruit het meest intrigerende toestel in het FabLabpakket. Het staat de gebruikers toe om van een 3D bestand die je ofwel zelf kan ontwerpen, of downloaden van een groot aantal online bibliotheken tot een tastbaar 3D object.
Bekijken van 3D-modellen via de webbrowser Vakgroep Architectuur en Stedenbouw. Bekijken van 3D-modellen via de webbrowser Vakgroep Architectuur en Stedenbouw Universiteit Gent.
In dat geval kan je het 3D-model converteren naar een GLTF formaat dat rechtstreeks kan worden bekeken in de webbrowser, dus zonder dat alle partijen moeten beschikken over de modelleersoftware. Hieronder leggen we uit wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dit precies kan doen.
3D-printers Accessoire kopen? Kijk snel! bol.com.
3D pen Starterspakket Inclusief 24 Kleuren vullingen 48 meter Filament Opberg Case Tekenstencils Penhouder Vingerbeschermer 3D Pen Starterskit 3D Printer Accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop met de beste en meest complete 3D pen die nu verkrijgbaar is. In verschillende kleuren verkrijgbaar.:
3D design D'MS.'
Een stand met 3D software ontwikkelen zodat je elk detail ervan al op voorhand langs alle mogelijke hoeken kan bewonderenJe kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. De derde dimensie is het speelterrein van ons bedreven team van grafici die met minutieus gesculpteerde 3D-modellen elk beeld tot leven wekken.
OPITEC is uniek techniek beeldende vormgeving schilderen 3D puzzel Tyrannosaurus.
Sélectionnez votre langue. 3D puzzel Tyrannosaurus. 3D puzzel Tyrannosaurus. Gewicht: 0.084 kg. 3D puzzel Tyrannosaurus. 3D puzzel Tyrannosaurus. Gewicht: 0.084 kg. Onze prijzen zijn inclusief BTW voor Nederland en België. Verzendkosten bij bestelling.: tot 130 verzendkosten 499., vanaf 130 GEEN verzendkosten.
3D Filament 3D-printers PLA 3D pennen ABS Printbed toebehoren 3D pen filament Reinigingsfilament.
3D pen filament. 3D Filament 3D-printers. Het complete 3D-assortiment? Voor het complete assortiment met alles voor uw 3D-printer gaat u naar 123-3D. Daar vindt u alle types 3D filament, een enorm aanbod aan 3D-printers, CNC-machines en onderdelen om zelf aan de slag te gaan met 3D-printen.
Sweet Home 3D Vrijuit tekenen van plattegronden en plaatsen van meubilair.
Klik op de afbeelding om te vergroten. Je kunt Sweet Home 3D downloaden om het te installeren. en/of het online in je browser gebruiken.: Download Sweet Home 3D Gebruik Sweet Home 3D Online. Sweet Home 3D is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en 25 andere talen. Het werkt onder Windows, macOS, Linux en Solaris. Sweet Home 3D is een open source SourceForge.net project verspreid onder GNU General Public License.
3D-Studio Uw partner in scannen en printen.
Ontspanning en vrije tijd. Wees als eerste op de hoogte van onze speciale acties en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Schrijf in Onze Nieuwsbrieven. Vind hier een overzicht van onze nieuwsbrieven. Scan en Go. Inschrijving voor een 3D Scan.
3D labyrint Adventure Valley Durbuy.
Het 3D-Labyrint is een bijzonder klim en hindernissenparcours in de hoogte. Het werd gebouwd achter de oude steengroeve en het heeft in de kloof een unieke doorgang op een indrukwekkende hoogte. Het is een uitdaging voor iedereen en toegankelijk zonder klimgordel.
Celit 3D PEFC Eurabo.
Ga naar winkelmandje 0. Isolerende en winddichte isolatiebeschermplaat voor houtskeletwanden, met waterafstotende en dampdiffuse werking. Celit 3D: Duurzaam Dicht Dempend Dampopen. De Celit 3D-houtvezelplaten zijn het resultaat van 80 jaar expertise vanuit Noorwegen. Sinds 1992 worden ze verdeeld op de Belgische markt, waardoor ze hun duurzaamheid, veelzijdigheid, stevigheid en excellente reeds veelvuldig bewezen hebben.
3D-Printing FabLab Erpe-Mere.
Enkel prints die veel support vereisen verlopen wat stroever. Ultimaker 2 Extended: Deze printer is de uitbreiding van de vorige. Hij is 10cm hoger zodat ook je grootste ontwerpen uitgeprint kunnen worden. Ultimaker 3: Deze printer is vooral geschikt voor prints die veel support nodig hebben.

Contacteer ons