Zoeken naar aandelen

aandelen
Houd eenvoudig uw prestaties bij met onze gemakkelijk te lezen grafieken.
Beheer eenvoudig openstaande orders, bekijk recente transacties en plaats orders vanaf elke pagina in het klantenportaal. Berichten en Notificaties. Bekijk uw meldingen, nieuwe berichten en FYIs of neem direct contact op met de klantenservice via het meldingscentrum. Tools and Hulpmiddelen. Gebruik het menu Tools om direct toegang te krijgen tot alles wat u nodig heeft om uw account te onderhouden, zoals rapportage, positieoverdrachten, financiering en meer. IBot is nu beschikbaar in uw Klantenportaal! Hoe kan ik u helpen? Ga dieper in op meer gedetailleerde productinformatie met slechts één klik. Klik op een positie om uitgebreide productinformatie te zien op de pagina met offertedetails. Personaliseer uw grafieken met een klik om volumekaarten weer te geven, de tijdsperiode te wijzigen en technische indicatoren toe te voegen zoals SMA, EMA, Bollinger Bands. Blijf op de hoogte van nieuws dat belangrijk is voor een bepaald product met onze real-time nieuwsstroom. Gebruik uw Klantenportaal vandaag.
Adviezen van analisten over aandelen, Alle Aandelen Guruwatch.nl.
Koopt uw kind een huis? Als ZZP-er op zoek naar. Rente 5 voordeligste hyp. Welke bank geeft de inte. Koersdata powered by Guruwatch.nl is onderdeel van de IEX Media Andere sites van IEX Media: IEX.nl IEXProfs.nl Beursonline.nl DeBeurs.nl Eurobench.com Belegger.nl Beursduivel.be.
keyboost.nl
Beleggen in aandelen in België en Nederland Trivano.
Gerelateerde aandelen: Xior Student Housing. 11 oktober 2021 2142: Tijd.be. De beursgenoteerde kotmadam Xior vergroot haar Belgische portefeuille met een kwart door de overname van Quares Student Housing, een fonds dat ook gespecialiseerd is in studentenkoten. Olie-aandelen hoger op Wall Street. Gerelateerde aandelen: Fagron JP Morgan Chase LVMH.
ipower.eu
Certificaten van aandelen Triodos Bank.
Namelijk het recht op 100% van over de aandelen Triodos Bank uit te keren dividenden. Houders van certificaten van aandelen hebben een voorkeursrecht in evenredige verhouding tot het aantal door hen gehouden certificaten van aandelen, welk recht door de directie kan worden beperkt of uitgesloten conform artikel 4 van de statuten van Triodos Bank nv.
aandelen
Aandelen kopen.
Cera is onder meer onderhevig aan marktrisico, liquiditeitsrisico, concentratierisico, De activa van Cera bestaan in zeer belangrijke mate uit aandelen in KBC Ancora en KBC Groep, zodat de solvabiliteit van Cera in belangrijke mate door de waarde van deze participaties wordt bepaald.
mkb-brandstof.nl
Wat moet ik doen als de koers daalt van aandelen die ik bezit?
Wat moet ik doen als de koers daalt van aandelen die ik bezit? Als een bedrijf met tegenvallende cijfers naar buiten komt, is het mogelijk dat de aandelen flink aan waarde verliezen, een verlies dat door de aandelen te verkopen niet meer kan worden goedgemaakt.
kbc
Aandelen / Brussel / Belgie 20 Analist.be.
Aandeel Slotkoers Hoog 52w Laag 52w 1w% 6m% 52w%. Ackermans van Haaren. 1456: TA van Edward Loef Met het oog op Taiwan. 0645: Evergrande mist opnieuw betaling; Europese beurzen lager van start 1%. 1428: TA van Edward Loef Inhaalmanoeuvre in auto-aandelen. Abonneren op onze nieuwsbrief. Schrijf u gratis in voor ons beleggingsplatform met alles over aandelen, opties en ETF's.
Welke aandelen moet u nu kopen? Beursgenoten.
U wilt beleggen in aandelen, maar welke aandelen kunt u nu het beste kopen? Met zeer veel zorg hebben wij de drie beste aandelen van 2021 voor u samengesteld. Zo weet u precies wat de beste aandelen zijn die u nu kunt kopen.
Aandelen kopen Bolero.
Voor elke belegger wat wils. Door aandelen te kopen, investeert u in een bedrijf en wordt u aandeelhouder. Dit aandeel maakt u voor een stukje mede-eigenaar en geeft u recht op een deel van de winst. De waarde van uw aandeel schommelt naargelang de prestaties van de onderneming. Kenmerken van aandelen.
Aandelen, obligaties, effecten UNIZO.
Wat is een aandeel? Wat zijn de kenmerken en voorwaarden? Aandelen en echtgenoten. Wat zijn aandelen zonder stemrecht? Hoe kunnen ze gecreëerd worden? Hoe aandelen overdragen in een NV? Hoe verhinderen dat derden aandelen van uw vennootschap verwerven? Wat zijn warranten?
Aandeelhouder worden De Landgenoten.
Wat gebeurt er bij overlijden van een coöperant? Bij het overlijden van een coöperant kunnen de erfgenamen aanvragen om de aandelen uit te keren, de aandelen over te dragen aan één of meerdere aangeduide erfgenamen of om afstand te doen van de aandelen.
Aandeel en dividend nbb.be.
Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling, de NV Euroclear Belgium. Met uitzondering van deze die aan de Staat toebehoren, kunnen de aandelen op naam, naar goedvinden van de eigenaar, zonder kosten, worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen, en omgekeerd.

Contacteer ons